Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

U wilt uw auto verkopen? Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw auto in consignatie te plaatsen. Uw auto krijgt dan een plaats in onze showroom waar vele lokale klanten regelmatig een kijkje komen nemen.

Allereerst plaatsen wij de auto op onze goed bezochte website, tevens adverteren wij de auto op een aantal zoekmachine’s in Nederland (bijvoorbeeld Gaspedaal.nl).

In de praktijk blijkt het voor particulieren vaak moeilijk te zijn om een occasion/gebruikte auto tegen een goede prijs te verkopen. Wij nemen u de verkoop uit handen opdat u de gewenste prijs krijgt en geen zorgen heeft over de afhandeling. Verkopen is tenslotte ons vak!

Samen met u bekijken wij de auto en spreken een voor beide partijen redelijke (vaste) prijs af. Dit is de prijs die u ontvangt wanneer wij de auto verkopen. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om een auto in te ruilen op uw auto, waardoor de slagingskans sterk stijgt (de meeste mensen hebben een inruilauto, maar kunnen deze vaak niet inruilen bij een particulier, bij ons kan dit wel.)

In onze showroom wordt uw auto gezien door vele serieuze klanten. De auto wordt uitgebreid gefotografeerd, op onze website geplaatst en meegenomen in onze advertentiecampagnes in lokale kranten.

Jaarlijks verkopen wij ruim 500 gebruikte auto’s dus is er een zeer grote kans op een spoedige verkoop.

Voordeel voor u is dat u geen mensen aan de deur heeft, wij verzorgen de gehele afhandeling incl. overschrijving (vrijwaring).

Lijkt u dit interessant? Wij staan u graag te woord om alles toe te lichten.

Voor meer informatie en het beantwoorden van mogelijke vragen hierover kunt u ons bereiken via ons telefoonnummer 035-656 6868 of contact met ons opnemen via het contactformulier.

Openingstijden

Copyright 2020 – iDOT!Sites